ზაფხული – საოცარი პერიოდია, როცა ბოსტნეული, ხილი და კენკრა უამრავია. ამიტომაც ვიტამინების, მინერალებისა და სხვა სასარგებლო ნივთიერებების მომარაგებისთვის საუკეთესო პერიოდია.
გასწავლით 10 არაორდინარულ მეთოდს, როგორ დაჭრათ, შეინახოთ და გამოიყენოთ ბუნების საჩუქრები. ასე ხილი და ბოსტნეული ბევრად გემრიელი და სასარგებლოც კი გახდება!
მწვადი არომატული კენკრისა და ხილისგან
ჩხირზე წამოცმული და შოკოლადში ამოვლებული ანანასის, მარწყვისა და ბანანის ნაჭრები
საზამთროსა და სხვა ხილის პიცა – ვიტამინების ნამდვილი ბომბა
ვაშლის კალათები კენკრით
ასე უნდა შეინახოთ დაჭრილი ვაშლი, რომ არ გაშავდეს
ხილის ვაზა საზამთროსგან
როგორ გავფცქვნათ მოხერხებულად ფორთოხალი
დაჭერი მანგო პროფესიონალურად
როგორ უნდა დაიჭრას ბულგარული წიწაკა
საზამთრო მწვანილით კიტრის კალათებში
ზოგიერთი ამ იდეებისგან შეგიძლიათ გამოიყენოთ პიკნიკზე, ზოგი კი სადღესასწაულო სუფრისთვის გამოგადგებათ.