ფორთოხლის ქერქის მურაბა - ჟურნალ "გემრიელის" რედაქტორის რეცეპტი
ფორთოხლის ქერქის მურაბა - ჟურნალ "გემრიელის" რედაქტორის რეცეპტი
ჟურნალ "გემრიელის" ავტორი და რედაქტორი ირმა იანტბელიძე გვირჩევს, არ გადავყაროთ ფორთოხლის ქერქები - მისგან საოცრად არომატული მურაბა გამოდის. და აქვე გვიზიარებს რეცეპტს:
"ფორთოხალი დავსეროთ 6-8 ადგილას, გავფცქვნათ, ქერქი გადავახვიოთ და ხის ჩხირით დავამაგროთ ან ძაფზე ავაგოთ მძივივით. შემდეგ დავასხათ იმდენი წყალი, რომ დაფაროს და სამჯერ წამოვადუღოთ, გამოვუცვალოთ წყალი.გაგრძელება
კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
ვიდეო სიახლეები
ამ კატეგორიების სხვა სიახლეები
აიღეთ ერთი მუჭა საზამთროს კურკა და ჩაყარეთ ის მდუღარეში: შედეგი გაგაოცებთ!
16:30 / 18-05-2016
თავად საზამთრო რომ ძალიან სასარგებლოა ჯანმრთელობისთვის და ამასთან, უგემრიელესია – ეს ყველამ კარგად ვიცით, მაგრამ ის, რომ მისი კურკები არასოდეს უნდა გადაყაროთ, ალბათ, ჯერ არ გსმენიათ.
როგორ მოვამზადოთ იტალიური ფუნთუშები 10 წუთში!
15:32 / 17-05-2016
ფუნთუშები რძეზე – როცა ჩაისთან რაღაც გემრიელი გინდა და ცოტა დრო გაქვს...
მარწყვი ჟელეში – ამაზე გემრიელი და მსუბუქი ნამცხვარი არ არსებობს!
17:54 / 16-05-2016
სუფრასთან მიტანის წინ მორთეთ ათქვეფილი ნაღებით.
კულინარული ხრიკები საუკეთესო კერძების მოსამზადებლად
14:42 / 14-05-2016
კერძების მომზადება ერთგვარი რიტუალია. მათი მომზადებისას გარკვეული წესების დაცვაა საჭირო. გამოცდილმა დიასახლისმა ზუსტად იცის, როგორი თანმიმდევრობით იმოქმედოს კულინარული შედევრის შესაქმნელად.
ეს 8 პროდუქტი მუდმივად უნდა იყოს თქვენს მაცივარში
12:37 / 13-05-2016
ჯანსაღ კვებაზე შექმნილი ბესტსელერების ავტორმა დევიდ ზინჩენკომ  New York Times-ში 8 პროდუქტის შესახებ გამოაქვეყნა სტატია. ეს პროდუქტები თითქმის ყოველდღე უნდა მიირთვათ.
ყაბაყის ნავები სოსისით - მზამზარეული რეცეპტი "ნიკორასგან"
16:05 / 12-05-2016
კომპანია ”ნიკორა” და  ”პალიტრანიუსი” ერთად ძალიან საინტერესო პროექტს ამზადებენ.
რუსი კონდიტერის მიერ შექმნილი მარმარილოს ტორტები, რომელმაც მსოფლიო დაიპყრო!
15:23 / 12-05-2016
რუსი კონდიტერი ოლგა ნოსკოვა ქმნის ტკბილეულს, რომელიც მარმარილოსგან გამოქანდაკებულს ჰგავს! ტორტი-ხელოვნების ნიმუშებით მან მსოფლიო აალაპარაკა!
ეს საოცარი დესერტი "ტირამისუს" დაგავიწყებთ – ის 1000-ჯერ გემრიელია
16:17 / 10-05-2016
დღეიდან ეს დესერტი თქვენი სისუსტე გახდება. ძალიან დიდია ცდუნება, გააკეთოთ ის ხშირად. როცა ტკბილი ძალიან გინდათ, გამოიყენეთ ეს რეცეპტი – უმარტივესია და უგემრიელესი.
ოქროს რეცეპტი: ამის შემდეგ ოლადების სხვაგვარად მომზადება აღარ მოგინდებათ!
14:35 / 09-05-2016
მთავარია, მოამზადოთ კარგი ტაფა, ისეთი, რომელიც არ იკრავს. სასურველია, ოლადები მშრალ ტაფაზე, ზეთის გარეშე გამოცხვეს: სწორედ ამაშია ფუმფულა ამერიკული ბლინების – ფანქეიქების საიდუმლო.
მარწყვის უნაზესი და ძალიან არომატული მუსი
15:22 / 06-05-2016
რჩევა: ნაღები ათქვეფამდე 20-30 წუთით შევდგათ საყინულეში და კარგად გავაცივოთ.
არქივის კალენდარი
ორ სა ოთ ხუ პა შა კვ
252627282930 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31