ფორთოხლის ქერქის მურაბა - ჟურნალ "გემრიელის" რედაქტორის რეცეპტი
ფორთოხლის ქერქის მურაბა - ჟურნალ "გემრიელის" რედაქტორის რეცეპტი
ჟურნალ "გემრიელის" ავტორი და რედაქტორი ირმა იანტბელიძე გვირჩევს, არ გადავყაროთ ფორთოხლის ქერქები - მისგან საოცრად არომატული მურაბა გამოდის. და აქვე გვიზიარებს რეცეპტს:
"ფორთოხალი დავსეროთ 6-8 ადგილას, გავფცქვნათ, ქერქი გადავახვიოთ და ხის ჩხირით დავამაგროთ ან ძაფზე ავაგოთ მძივივით. შემდეგ დავასხათ იმდენი წყალი, რომ დაფაროს და სამჯერ წამოვადუღოთ, გამოვუცვალოთ წყალი.გაგრძელება
You must have Flash Player installed in order to see this player.
კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
ვიდეო სიახლეები
ამ კატეგორიების სხვა სიახლეები
რითი ვიკვებოთ ზოდიაქოს ნიშნის მიხედვით რომ ჯანმრთელები ვიყოთ
13:29 / 10-12-2016
ასტროლოგია ადამიანების ფსიქოტოპის შესწავლასთან ერთად მათ ფიზიოლოგიურ და ბიოლოგიურ განვითარებსაც სწავლობს.
რა პროდუქტები შეგვიძლია ვიყიდოთ ახალ წლამდე წინასწარ
13:06 / 10-12-2016
ახალ წლამდე ცოტაღა დარჩა და სამზადისი ნელ-ნელა ძალაში შედის. თუ მუშაობთ და საახალწლო სუფრისთვის პროდუქტების ყიდვა ყოველთვის ბოლო წუთებში გიწევთ, გეცოდინებათ, რამდენად დამღლელი და ძნელია ეს პროცესი. მაღაზიები და ბაზრები ხალხითაა სავსე, ქუჩებში გადაადგილება ჭირს, სალაროებთან უსასრულო რიგია და ბევრ პროდუქტზე ფასებიც მატულობს...
მანდარინის კანის უნიკალური სამკურნალო თვისებები
21:17 / 09-12-2016
ვის არ უყვარს მანდარინი? ალბათ ასეთი ხალხი ძალიან ცოტაა.
როგორ უნდა გააფორმოთ სუფრისთვის ჩირისა და ჩურჩხელის "ასორტი"
16:37 / 08-12-2016
საახალწლო სუფრა ჩირისა და ჩურჩხელის გარეშე წარმოუდგენელია. ეს გემრიელობები ხომ შემოდგომა-ზამთრის სუფრის ნამდვილი მშვენებაა. რა თქმა უნდა, ეს ნატურალური ნუგბარიც ისევე ლამაზად უნდა იყოს სუფრაზე წარმოდგენილი, როგორც სალათები ან დესერტი.
შინაური პური - ხრაშუნა ქერქით და ფუმფულა გულით
15:24 / 08-12-2016
მასთან ერთად ნივრიანი და მწვანილიანი კარაქი ნამდვილად მშვენიერი დამატება იქნება.
წითელი წიწაკა - ბედნიერების ჰორმონი: რისთვის არის სასარგებლო ეს პროდუქტი
20:14 / 07-12-2016
ჩინელი მკვლევარების მიერ ჩატარებული მასშტაბური კვლევის თანახმად, წითელი ცხარე წიწაკა სიცოცხლეს ახანგრძლივებს.
შეწვით ხორცი ბრაზილიურად: საუცხოო გემოსა და არომატის კარნავალი თქვენს საახალწლო სუფრაზე
14:48 / 03-12-2016
ბრაზილია - ხორცის მოყვარულებისთვის ნამდვილი სამოთხეა! აქ უყვართ და იციან, როგორ მოამზადოთ ხორცი: ხარშავენ, წვავენ, თუშავენ და ასე შემდეგ...
ყურადღებით იყავით, თუ ხორცის ხარშვისას დიდი რაოდენობით ქაფი ჩნდება
13:47 / 29-11-2016
როგორც წესი, ხორცს ცივ წყალს ვასხამთ და წამოდუღებისთანავე ვხდით ქაფს. წვნიანის ზედაპირზე დაგროვილი ქაფი აჭრილი ცილებია.
როდის არის ჩირი საეჭვო, რამდენად არის სასარგებლო და როგორ უნდა მოამზადოთ ჩირი
13:58 / 28-11-2016
ჩირი სამართლიანად ითვლება ერთ-ერთ ყველაზე სასარგებლო ნატურალურ ნუგბარად.
როგორ შევინახოთ მაცივარში პროდუქტი სწორად? 5 მნიშვნელოვანი წესი
10:04 / 28-11-2016
1899 წლის 8 აგვისტოს გამომგონებელმა ალბერტ მარშალმა - მინესოტადან, თავისი გამოგონება - მაცივარი დააპატენტა. ამის შემდეგ პროდუქტების შენახვის წესები სამუდამოდ შეიცვალა. დღეს მაცივრის გარეშე წარმოუდგენელია ნებისმიერი სამზარეულო.
გამოკითხვა
რომელ მომსახურებას იყენებთ ყველაზე ხშირად ფასდაკლების საიტებზე?
არქივის კალენდარი
ორ სა ოთ ხუ პა შა კვ
282930 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31