ეს ცომი 2 კვირა შეგვიძლია მაცივარში გავაჩეროთ. რაც უფრო დიდი ხნით იქნება სიცივეში, მით უფრო ხარისხიანი გამოვა მისგან მომზადებული ღვეზლები და ნამცხვრები.
შეგვიძლია გამოვიყენოთ არა მხოლოდ ტკბილი, არამედ ხორცისა და ბოსტნეულის ღვეზლების მოსამზადებლადაც.
ინგრედიენტები:
მარგარინი 250 გრ
ლუდი 0,5 ჭიქა
ფქვილი 2 ჭიქა
მარილი 1/4 ჩ/კ
დაჭრილი ნიგოზი 1 ჭიქა
შაქარი 0,5 ჭიქა
კვერცხი 1
ქიშმიში 3 ს/კ
ვანილი
მომზადების წესი იხილეთ...