რჩევა: იმისათვის, რომ კრემი ბისკვიტს კარგად გაუჯდეს, მომზადებული ტორტი გააჩერეთ ოთახის ტემპერატურაზე 2 საათის განმავლობაში, შემდეგ კი იმავე დროით შედგით მაცივარში.
ინგრედიენტები:
ბისკვიტისთვის:
კაკაო 4 ს/კ
კარაქი 150 გრ
შაქარი 150 გრ
კვერცხი 2 ცალი
ფქვილი 250-300 გრ
სოდა მწიკვი
გამაფხვიერებელი 1 ჩ/კ
კრემისთვის:
ლიმონი 1 ცალი, მოზრდილი
შაქარი 200 გრ
კარაქი 150 გრ
მანანის ბურღული 4-5 ს/კ
რძე 200 მლ
მინანქრისთვის:
შავი ან რძიანი შოკოლადი 200 გრ
მომზადების წესი იხილეთ...