იდეალური კარტოფილის პიურეს მომზადების წესები
იდეალური კარტოფილის პიურეს მომზადების წესები
ჩვენ ყველას გვიყვარს და სიამოვნებით ვამზადებთ გარნირად ამ კერძს.

მაგრამ ცოტამ თუ იცის კარტოფილის პიურეს მომზადების ყველა საიდუმლო. შედეგად კი კერძი ხშირად გამოდის წებოვანი, მშრალი ან გაციებისას ფერს იცვლის.

იმისათვის, რომ ეს პრობლემები თავიდან აიცილოთ და იდეალური პიურე მოამზადოთ, გაითვალისწინეთ რამდენიმე წესი:

1. დიდხანს ნუ დატოვებთ გაფცქვნილ, უმ კარტოფილს ცივ წყალში.

2. ჩაყარეთ კარტოფილი ადუღებულ მარილწყალში. სხვაგვარად ზედა ფენა უფრო სწრაფად მოიხარშება და მასში არსებული სახამებელი შაქრად გადაიქცევა.

3. არ დაასხათ კარტოფილს ბევრი წყალი, ის ოდნავ უნდა ფარავდეს ბოსტნეულს. ხარშეთ საშუალო და მეტიც, დაბალ ცეცხლზე თავდახურულ ჭურჭელში. გაგრძელება
კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
ვიდეო სიახლეები
ამ კატეგორიების სხვა სიახლეები
რითი ვიკვებოთ ზოდიაქოს ნიშნის მიხედვით რომ ჯანმრთელები ვიყოთ
13:29 / 10-12-2016
ასტროლოგია ადამიანების ფსიქოტოპის შესწავლასთან ერთად მათ ფიზიოლოგიურ და ბიოლოგიურ განვითარებსაც სწავლობს.
რა პროდუქტები შეგვიძლია ვიყიდოთ ახალ წლამდე წინასწარ
13:06 / 10-12-2016
ახალ წლამდე ცოტაღა დარჩა და სამზადისი ნელ-ნელა ძალაში შედის. თუ მუშაობთ და საახალწლო სუფრისთვის პროდუქტების ყიდვა ყოველთვის ბოლო წუთებში გიწევთ, გეცოდინებათ, რამდენად დამღლელი და ძნელია ეს პროცესი. მაღაზიები და ბაზრები ხალხითაა სავსე, ქუჩებში გადაადგილება ჭირს, სალაროებთან უსასრულო რიგია და ბევრ პროდუქტზე ფასებიც მატულობს...
მანდარინის კანის უნიკალური სამკურნალო თვისებები
21:17 / 09-12-2016
ვის არ უყვარს მანდარინი? ალბათ ასეთი ხალხი ძალიან ცოტაა.
როგორ უნდა გააფორმოთ სუფრისთვის ჩირისა და ჩურჩხელის "ასორტი"
16:37 / 08-12-2016
საახალწლო სუფრა ჩირისა და ჩურჩხელის გარეშე წარმოუდგენელია. ეს გემრიელობები ხომ შემოდგომა-ზამთრის სუფრის ნამდვილი მშვენებაა. რა თქმა უნდა, ეს ნატურალური ნუგბარიც ისევე ლამაზად უნდა იყოს სუფრაზე წარმოდგენილი, როგორც სალათები ან დესერტი.
შინაური პური - ხრაშუნა ქერქით და ფუმფულა გულით
15:24 / 08-12-2016
მასთან ერთად ნივრიანი და მწვანილიანი კარაქი ნამდვილად მშვენიერი დამატება იქნება.
წითელი წიწაკა - ბედნიერების ჰორმონი: რისთვის არის სასარგებლო ეს პროდუქტი
20:14 / 07-12-2016
ჩინელი მკვლევარების მიერ ჩატარებული მასშტაბური კვლევის თანახმად, წითელი ცხარე წიწაკა სიცოცხლეს ახანგრძლივებს.
შეწვით ხორცი ბრაზილიურად: საუცხოო გემოსა და არომატის კარნავალი თქვენს საახალწლო სუფრაზე
14:48 / 03-12-2016
ბრაზილია - ხორცის მოყვარულებისთვის ნამდვილი სამოთხეა! აქ უყვართ და იციან, როგორ მოამზადოთ ხორცი: ხარშავენ, წვავენ, თუშავენ და ასე შემდეგ...
ყურადღებით იყავით, თუ ხორცის ხარშვისას დიდი რაოდენობით ქაფი ჩნდება
13:47 / 29-11-2016
როგორც წესი, ხორცს ცივ წყალს ვასხამთ და წამოდუღებისთანავე ვხდით ქაფს. წვნიანის ზედაპირზე დაგროვილი ქაფი აჭრილი ცილებია.
როდის არის ჩირი საეჭვო, რამდენად არის სასარგებლო და როგორ უნდა მოამზადოთ ჩირი
13:58 / 28-11-2016
ჩირი სამართლიანად ითვლება ერთ-ერთ ყველაზე სასარგებლო ნატურალურ ნუგბარად.
როგორ შევინახოთ მაცივარში პროდუქტი სწორად? 5 მნიშვნელოვანი წესი
10:04 / 28-11-2016
1899 წლის 8 აგვისტოს გამომგონებელმა ალბერტ მარშალმა - მინესოტადან, თავისი გამოგონება - მაცივარი დააპატენტა. ამის შემდეგ პროდუქტების შენახვის წესები სამუდამოდ შეიცვალა. დღეს მაცივრის გარეშე წარმოუდგენელია ნებისმიერი სამზარეულო.
გამოკითხვა
რომელ მომსახურებას იყენებთ ყველაზე ხშირად ფასდაკლების საიტებზე?
არქივის კალენდარი
ორ სა ოთ ხუ პა შა კვ
282930 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31