ტოლმა კავკასიელი ხალხის უსაყვარლესი კერძია და მის წარმოშობაზე მეზობელი სომხეთი და აზერბაიჯანი დღემდე დაობს. ტოლმა უყვართ საქართვლოშიც.
ყველა დიასახლისმა იცის მისი რამდენიმე ვარიანტი, განსაკუთრებით კი პოპულარულია ტოლმა ვაზის ფოთოლში.
მაგრამ თუ ყველა დიასახლისისთვის ცნობილია მისი ძირითადი ინგრედიენტები, ძალზე ცოტა თუ ფლობს
ტოლმის განსაკუთრებული გემოსა და არომატის საიდუმლოს.
ჩვენ გაგაცნობთ რამდენიმე რჩევას, რომელიც 98 წლის ქალბატონისგან მოვისმინეთ და რომლის კულინარიულ ხელოვნებაში ეჭვი არ გვეპარება, რათა "სამეფო ტოლმის" ხელოვნებას თქვენც დაეუფლოთ. სრულად...