თითქოს ყველამ იცის ამ ტრადიციული კერძის მომზადება, თუმცა, თუკი აჯაფსანდალს ამ წესით მოამზადებთ, ის მეორე დღეს განსაკუთრებით გემრიელი იქნება. დიახ, არა პირველ, არამედ მეორე დღეს.
ინგრედიენტები:
ბადრიჯანი 1 კგ
პომიდორი 500 გრ
ბულგარული წიწაკა 500 გრ
ხახვი 250 გრ
სტაფილო 250 გრ
მწარე წიწაკა, მწვანე 1 ცალი
ნიორი 1 თავი
მწვანილი ( ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი) თითო კონა
ხმელი სუნელი, ქინძი, ყვითელი ყვავილი
მარილი და პილპილი გემოვნებით
ზეთი
მომზადების წესი იხილეთ...