საოცარი "ტირამისუს" კიდევ ერთი, განსხვავებული რეცეპტი
საოცარი "ტირამისუს" კიდევ ერთი, განსხვავებული რეცეპტი
ალბათ, არ არსებობს დიასახლისი, ვისაც ერთხელ მაინც არ უცდია ამ იტალიური დესერტის მომზადება. "ტირამისუს" უამრავი რეცეპტი არსებობს. დღეს კიდევ ერთ, ცოტათი განსხვავებულ, მაგრამ უგემრიელეს ვარიანტს გთავაზობთ.
ინგრედიენტები:

სიროფისთვის:

100 მლ ახალმოხარშული ყავა
20-50 გრ შაქარი (შეგიძლიათ ყავისფერი შაქარი გამოიყენოთ)
20-40 გრ ამარეტო ან სხვა ლიქიორი სურვილისამებრ

ყავის ბისკვიტი:

4 კვერცხის გული
115 გრ ფქვილი
5 კვერცხის ცილა
115 გრ შაქარი
9 გრ ხსნადი ყავა + 30 მლ ახალმოხარშული ყავა;

მასკარპონეს მუსი:

185 გრ ნაღები
45 მლ მაგარი ყავა
100 გრ შაქარი
3 კვერცხის გული
400 გრ მასკარპონე
40 გრ მწარე შოკოლადი

დეკორისთვის:

30 გრ მწარე კაკაოს ფხვნილი.
მომზადების წესი იხილეთ...

კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
ბავშვის ფიზიკური განვითარება
წონა დაბადებისას :
გრ
სიმაღლე დაბადებისას :
სმ
თავის გარშემოწერილობა დაბადებისას :
სმ
თვე
ვიდეო სიახლეები
ამ კატეგორიების სხვა სიახლეები
12 პროდუქტი, რომლებიც თითქმის არ შეიცავს კალორიებს
15:52 / 22-05-2017
წარმოგიდგენთ პროდუქტების ჩამონათვალს, რომლებიც ფაქტობრივად, არ შეიცავს კალორიებს. მათი მირთმევა შეგიძლიათ შეუზღუდავი რაოდენობით.
კულინარია და ლიტერატურა: რას მიირთმევენ წიგნის გმირები
13:41 / 21-05-2017
გახსოვთ, რას მიირთმევენ თქვენი საყვარელი წიგნის გმირები? ამერიკელმა სტუდენტმა დინა ფრაიდმა ფოტო გადაუღო 10 ლიტერატურულ ნაწარმოებში ნახსენებ კერძებს.
რამდენი ხანი უნდა შევინახოთ მაცივარში ესა თუ ის პროდუქტი?
13:35 / 21-05-2017
ყველა პროდუქტს აქვს შენახვის ვადა. მაინც რა ვადით უნდა შევინახოთ ისინი მაცივარში?
რით შევაზავოთ კერძი: 8 საუკეთესო სანელებელი
15:17 / 20-05-2017
სამზარეულოში ყველა დიასახლისს აქვს სანელებლები, მაგრამ ზოგმა მათი სწორად გამოყენება არ იცის.
13 სასარგებლო რჩევა: რას, როდის და როგორ მოვაყაროთ მარილი
14:19 / 19-05-2017
მარილის გამოყენებას თავისი ნიუანსები აქვს და ისინი ზოგჯერ გამოცდილმა კულინარებმაც არ იციან.
იცით, რომ იტალიელებმა მაკარონის 100-ზე მეტი ფორმა მოიფიქრეს? იცოდეთ, რა განსხვავებაა მათ შორის!
12:25 / 19-05-2017
სპაგეტის ყველა ვამზადებთ, მაგრამ თითქმის არავინ იცის, რომ იტალიელებმა 100 სახეობის მაკარონი მოიგონეს.
10 მოულოდნელი და პრაქტიკული მეთოდი, ჩაის პაკეტების ხელმეორედ გამოსაყენებლად
11:54 / 17-05-2017
ეს რჩევები განსაკუთრებით სასარგებლოა მათთვის, ვინც პაკეტის ჩაის მიირთმევს.
კულინარიული ხრიკი: როგორ დავჭრათ ხახვი ცრემლების გარეშე?
16:00 / 16-05-2017
ხახვი - დიასახლისებისთვის ალბათ ყველაზე ნაკლებად საყვარელი ბოსტნეულია. არავის უნდა ტირილი მისი დაჭრის დროს. თუმცა, ეს გარდაუვალია.
ფარშირებული ახალი კომბოსტო ”კალე” - გემრიელი, უჩვეულო კერძი
13:41 / 15-05-2017
”ხუჭუჭა კომბოსტო”, იგივე კომბოსტო ”კალე” ძალიან უხდება ასეთ კერძებს. შეგიძლიათ ექსპერიმენტი ჩაატაროთ ინგრედიენტებთან.
როგორ უნდა დაჭრათ სწორად ხორცი: 3 რჩევა ყასბისგან
15:21 / 09-05-2017
მწვადების შეწვის სეზონი უკვე მოვიდა. უმრავლესობა ადამიანებისა, ხორცს არასწორად ჭრის. გთავაზობთ გამოცდილი ყასბის რჩევებს:
გამოკითხვა
რომელ მომსახურებას იყენებთ ყველაზე ხშირად ფასდაკლების საიტებზე?
არქივის კალენდარი