ბლინები ღვინოში მოხარშული მსხლით
ბლინები ღვინოში მოხარშული მსხლით
რჩევა: მოხარშული ღვინის ვაჟინი შეგვიძლია გავაზავოთ ცივ წყალში და ისე მივირთვათ. ასევე შესაძლებელია ლიქიორის მომზადებაც – გაგრილებულ ვაჟინს დავუმატოთ სასურველი რაოდენობის არაყი. შედეგად მივიღებთ არომატულ ლიქიორს.
ინგრედიენტები:

მსხალი 4 ცალი საშუალო ზომის

წითელი ღვინო 700 მლ

შაქარი 1,5 ჭიქა

დარიჩინის ჩხირი 1 ღერი

ფორთოხალი 1 ნაჭერი

მზა ბლინი 8 ცალი

მოხარშული კრემი ან სხვა სასურველი კრემი გულსართისთვის

იხილეთ მომზადების წესი....
კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
ბავშვის ფიზიკური განვითარება
წონა დაბადებისას :
გრ
სიმაღლე დაბადებისას :
სმ
თავის გარშემოწერილობა დაბადებისას :
სმ
თვე
ვიდეო სიახლეები
ამ კატეგორიების სხვა სიახლეები
12 პროდუქტი, რომლებიც თითქმის არ შეიცავს კალორიებს
15:52 / 22-05-2017
წარმოგიდგენთ პროდუქტების ჩამონათვალს, რომლებიც ფაქტობრივად, არ შეიცავს კალორიებს. მათი მირთმევა შეგიძლიათ შეუზღუდავი რაოდენობით.
კულინარია და ლიტერატურა: რას მიირთმევენ წიგნის გმირები
13:41 / 21-05-2017
გახსოვთ, რას მიირთმევენ თქვენი საყვარელი წიგნის გმირები? ამერიკელმა სტუდენტმა დინა ფრაიდმა ფოტო გადაუღო 10 ლიტერატურულ ნაწარმოებში ნახსენებ კერძებს.
რამდენი ხანი უნდა შევინახოთ მაცივარში ესა თუ ის პროდუქტი?
13:35 / 21-05-2017
ყველა პროდუქტს აქვს შენახვის ვადა. მაინც რა ვადით უნდა შევინახოთ ისინი მაცივარში?
რით შევაზავოთ კერძი: 8 საუკეთესო სანელებელი
15:17 / 20-05-2017
სამზარეულოში ყველა დიასახლისს აქვს სანელებლები, მაგრამ ზოგმა მათი სწორად გამოყენება არ იცის.
13 სასარგებლო რჩევა: რას, როდის და როგორ მოვაყაროთ მარილი
14:19 / 19-05-2017
მარილის გამოყენებას თავისი ნიუანსები აქვს და ისინი ზოგჯერ გამოცდილმა კულინარებმაც არ იციან.
იცით, რომ იტალიელებმა მაკარონის 100-ზე მეტი ფორმა მოიფიქრეს? იცოდეთ, რა განსხვავებაა მათ შორის!
12:25 / 19-05-2017
სპაგეტის ყველა ვამზადებთ, მაგრამ თითქმის არავინ იცის, რომ იტალიელებმა 100 სახეობის მაკარონი მოიგონეს.
10 მოულოდნელი და პრაქტიკული მეთოდი, ჩაის პაკეტების ხელმეორედ გამოსაყენებლად
11:54 / 17-05-2017
ეს რჩევები განსაკუთრებით სასარგებლოა მათთვის, ვინც პაკეტის ჩაის მიირთმევს.
კულინარიული ხრიკი: როგორ დავჭრათ ხახვი ცრემლების გარეშე?
16:00 / 16-05-2017
ხახვი - დიასახლისებისთვის ალბათ ყველაზე ნაკლებად საყვარელი ბოსტნეულია. არავის უნდა ტირილი მისი დაჭრის დროს. თუმცა, ეს გარდაუვალია.
ფარშირებული ახალი კომბოსტო ”კალე” - გემრიელი, უჩვეულო კერძი
13:41 / 15-05-2017
”ხუჭუჭა კომბოსტო”, იგივე კომბოსტო ”კალე” ძალიან უხდება ასეთ კერძებს. შეგიძლიათ ექსპერიმენტი ჩაატაროთ ინგრედიენტებთან.
როგორ უნდა დაჭრათ სწორად ხორცი: 3 რჩევა ყასბისგან
15:21 / 09-05-2017
მწვადების შეწვის სეზონი უკვე მოვიდა. უმრავლესობა ადამიანებისა, ხორცს არასწორად ჭრის. გთავაზობთ გამოცდილი ყასბის რჩევებს:
გამოკითხვა
რომელ მომსახურებას იყენებთ ყველაზე ხშირად ფასდაკლების საიტებზე?
არქივის კალენდარი