რჩევა: მოხარშული ღვინის ვაჟინი შეგვიძლია გავაზავოთ ცივ წყალში და ისე მივირთვათ. ასევე შესაძლებელია ლიქიორის მომზადებაც – გაგრილებულ ვაჟინს დავუმატოთ სასურველი რაოდენობის არაყი. შედეგად მივიღებთ არომატულ ლიქიორს.
ინგრედიენტები:
მსხალი 4 ცალი საშუალო ზომის
წითელი ღვინო 700 მლ
შაქარი 1,5 ჭიქა
დარიჩინის ჩხირი 1 ღერი
ფორთოხალი 1 ნაჭერი
მზა ბლინი 8 ცალი
მოხარშული კრემი ან სხვა სასურველი კრემი გულსართისთვის
იხილეთ მომზადების წესი....