მალე აღდგომის დღესასწაული დადგება, შეღებილი კვერცხები სამზარეულოს "დაიპყრობს".
რა თქმა უნდა, მხოლოდ 2 დღისთვის არ ვღებავთ, გვინდა, რომ წითელი კვერცხები, შეძლებისდაგვარად, დიდხანს გაგვყვეს. ამბობენ, აღდგომის კვერცხი არ ფუჭდებაო, მაგრამ დიდი ხნით ნადებ კვერცხს თამამად ვერ მივირთმევთ, მით უმეტეს, ბავშვს ვერ ვაჭმევთ.
წარმოგიდგენთ მეთოდს, რომელიც როგორც შეღებილ, ასევე უბრალოდ მოხარშულ კვერცხს ვარგისიანობის ვადას გაუხანგრძლივებს.
ამისათვის დაგჭირდებათ ზეთი და ბამბის სუფთა ტამპონი. განაგრძეთ კითხვა