ეს ხმამაღალი სახელწოდება ტორტს უბრალოდ არ აქვს. საქმე ისაა, რომ როცა დესერტი კარგად გაცივდება, ზედაპირზე წარმოიქმნება პატარა, ყვითელი წვეთები-მძივები. სწორედ ამიტომ ნამცხვარმა მიიღო ულამაზესი სახელწოდება "ანგელოზის ცრემლები".
შედეგი ნამდვილად გადააჭარბებს თქვენს მოლოდინს. გამოდის უგემრიელესი, უნაზესი და ამავე დროს, ძალიან ლამაზი ტორტი.
ინგრედიენტები:
ბისკვიტი:
ფქვილი 1 ჭიქა
გამაფხვიერებელი 1 ჩ/კ
კარაქი 80 გ
შაქარი 2 ს/კ
კვერცხი 1 ცალი
გულსართისთვის:
ხაჭო 500 გ
შაქარი 0,5 ჭიქა
კვერცხის გული 3 ცალი
მანანის ბურღული 1 ს/კ
არაჟანი ან ნაღები 100 გ
ვანილი
სუფლესთვის:
კვერცხის ცილა 3 ცალი
შაქრის პუდრა 3 ს/კ
იხილეთ მომზადების წესი: