ბრაზილია - ხორცის მოყვარულებისთვის ნამდვილი სამოთხეა! აქ უყვართ და იციან, როგორ მოამზადოთ ხორცი: ხარშავენ, წვავენ, თუშავენ და ასე შემდეგ...
სცადეთ ბრაზილიური წესით ძროხის ხორცის შეწვა და დარწმუნდებით, რომ ამ ქვეყანაში მართლაც კარგად იციან ხორცის მომზადება.
ინგრედიენტები:
700 გ საქონლის რბილი ხორცი
200 მლ თეთრი მშრალი ღვინო
100 მლ თეთრი ღვინის ძმარი
100 მლ ზეითუნის ზეთი
2 ღერი როზმარინი
1 კგ ქვამარილი
შავი პილპილის 5 მარცვალი
მომზადების წესი იხილეთ gemrielia.ge-ზე