რატომ არის კრიტიკულად მნიშვნელოვანი შესვენებაზე სასადილოდ გასვლა
რატომ არის კრიტიკულად მნიშვნელოვანი შესვენებაზე სასადილოდ გასვლა
დატვირთული სამუშაო რეჟიმი ბევრს სასადილო შესვენებაზე უარს ათქმევინებს. 20%-ზე ნაკლები ადამიანი გადის რეგულარულად სასადილოდ, ხოლო 39% სამუშაო ადგილზე სადილობს. თუმცა, მეცნიერების აზრით, შესვენება კრიტიკულად მნიშვნელოვანია. ის ეხმარება ადამიანს დასახული ამოცანების გადაწყვეტაში. საჭმელი კვებავს ტვინს, რომელსაც სტაბილურად ესაჭიროება ენერგიის მიწოდება. ამიტომაც მნიშვნელოვანია სადილად
ნახშირწყლებით, ცილებითა და ცხიმებით დაბალანსებული კერძების მიღება.

ნახშირწყლები - ტვინისთვის ძირითადი საწვავია (ნახშირწყლების, განსაკუთრებით, რთულის მიღების შემდეგ უმჯობესდება მეხსიერება). ცხიმები და ცილებიც ასევე ემსახურება გარკვეული ფუნქციების შესრულებას. იდეალური სადილის მენიუში სასურველია იყოს: ბოსტნეული, ხორცი, კვერცხი, პარკოსნები, ნიგოზი, ზეითუნის ზეთი ან ავოკადო. გაგრძელება
კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
ბავშვის ფიზიკური განვითარება
წონა დაბადებისას :
გრ
სიმაღლე დაბადებისას :
სმ
თავის გარშემოწერილობა დაბადებისას :
სმ
თვე
მსგავსი სიახლეები
15:36 / 06-06-2017
თუ ოდესღაც ბანანები იყიდეთ და დაგავიწყდათ, გაშავებულის ჭამა კი არ გსურთ, ნუ იჩქარებთ გადამწიფებული ბანანის გადაყრას.
13:35 / 21-05-2017
ყველა პროდუქტს აქვს შენახვის ვადა. მაინც რა ვადით უნდა შევინახოთ ისინი მაცივარში?
14:19 / 19-05-2017
მარილის გამოყენებას თავისი ნიუანსები აქვს და ისინი ზოგჯერ გამოცდილმა კულინარებმაც არ იციან.
13:41 / 15-05-2017
”ხუჭუჭა კომბოსტო”, იგივე კომბოსტო ”კალე” ძალიან უხდება ასეთ კერძებს. შეგიძლიათ ექსპერიმენტი ჩაატაროთ ინგრედიენტებთან.
16:03 / 20-04-2017
ნუ იჩქარებთ ბოსტნეულის ნარჩენების გადაყრას, მათ გამოზრდას ოჯახის პირობებშიც შეძლებთ.
15:05 / 03-04-2017
სპეციალისტების რჩევით, უნდა მიირთვათ ნიახურის ღეროები, რადგან ყველაზე მეტი სასარგებლო ნივთიერება სწორედ მასშია.
14:37 / 03-04-2017
მიუხედავად იმისა, რომ ეს პროდუქტები სასარგებლოა ჯანმრთელობისთვის, მათი სხვადასხვა დროს მიღება შესაძლოა ჯანმრთელობაზე უარყოფითად აისახოს.
13:02 / 01-04-2017
ბულგარელი გენეტიკოსი, პროფესორი ქრისტო მემერსკი 63 ქვეყნის 200 უნივერსიტეტში კიხულობს ლექციებს მისი აზრით, სიბერე ეს დაავადებაა.
11:18 / 14-03-2017
გთავაზობთ ძალიან სასარგებლო სასმლის რეცეპტს, რომელიც ამაგრებს იმუნიტეტს და აუმჯობესებს ჯანმრთელობას.
13:18 / 18-02-2017
სასურველია, ყველა დიასახლისმა იცოდეს, რომელი პროდუქტების შეთავსება არ შეიძლება, რათა მავნე საკვები არ მიიღოს.
ვიდეო სიახლეები
ამ კატეგორიების სხვა სიახლეები
მარწყვი მალე ფუჭდება... ექსპერტი ფერმერი გვირჩევს, როგორ შევინახოთ ის 1 კვირა!
12:21 / 27-06-2017
მარწყვი უამრავ სასარგებლო ვიტამინსა და მიკროელემენტს შეიცავს. აუმჯობესებს იმუნიტეტს, სასარგებლოა გულ-სისხლძარღვოვანი სისტემისთვის.
საყინულეში შენახული ზაფხული
11:26 / 19-06-2017
ყველა ქალბატონმა კარგად იცის, რა პრაქტიკული და სასარგებლოა ზამთრისთვის გაყინული ხილი თუ ბოსტნეული. ზამთრის მარაგისთვის ასე შენახული პროდუქტების შედარებაც კი არ შეიძლება ე.წ. კონსერვებთან და იმ "საოცარ "და "მადისაღმძვრელ" ხილთან თუ ბოსტნეულთან, რომელთაც ზამთრის პერიოდში მარკეტებსა თუ ჰიპერმარკეტებში გვთავაზობენ.
პროდუქტები, რომლებიც კოლაგენს შეიცავენ
14:29 / 18-06-2017
კოლაგენი ის ნივთიერებაა, რომელიც სახის მოვლის საშუალებებში შედის და აქტიურად მოქმედებს აღმდგენით პროცესებში.
ასე აკეთებენ ელიტურ რესტორნებში: 11 ხრიკი, რომელიც ხილსა და ბოსტნეულს სიქორფეს დიდხანს შეუნარჩუნებს!
13:23 / 09-06-2017
დამწყები დიასახლისები ხშირად მაცივარში შეხედვისას, აღმოაჩენენ ხოლმე პროდუქტებს, რომლებიც გაფუჭებას იწყებს ან უკვე გაფუჭებულია. ამ უსიამოვნების თავიდან ასაცილებლად, გთავაზობთ რამდენიმე ნაცად ხრიკს, რომლებიც ხილსა და ბოსტნეულს დიდხანს შეუნარჩუნებს სიქორფეს.
Bon Repas – გემრიელი განტვირთვის ადგილი, სადაც პატიება ადვილია
16:07 / 08-06-2017
მაპატიე ყველაფერი, რაც მშიერმა გითხარი... - ამ სიტყვების თქმა თუ გიჭირთ, აუცილებლად უნდა ესტუმროთ თბილისში ახლად გახსნილ კაფე Bon Repas-ს და გემრიელი სადილის შემდეგ უკვე აღარაფერი გაგიჭირდებათ.
5 შესანიშნავი იდეა, როგორ გამოვიყენოთ გადამწიფებული ბანანი
15:36 / 06-06-2017
თუ ოდესღაც ბანანები იყიდეთ და დაგავიწყდათ, გაშავებულის ჭამა კი არ გსურთ, ნუ იჩქარებთ გადამწიფებული ბანანის გადაყრას.
როგორ დავიცვათ თავი ზაფხულში  უხარისხო პროდუქტის შეძენა-მოხმარებისგან?
11:04 / 06-06-2017
ხორცეულის მოხმარება ადამიანის ორგანიზმისთვის აუცილებელია, თუმცა მას განსაკუთრებული შერჩევა სჭირდება.
5 რჩევა, როგორ მოამზადოთ უნიკალური და არომატული გასახდომი ჩაი
15:34 / 05-06-2017
მოწესრიგებული მეტაბოლიზმი და ლამაზი სხეული - ვინ არ ოცნებობს ამაზე?
როგორია იდეალური საუზმე
14:37 / 05-06-2017
მარცვლეულის ფაფა საუზმის ერთ-ერთი ყველაზე სასარგებლო ვარიანტია.
ნუ შეიძენთ მარწყვს, თუ ნაყოფზე ეს შეამჩნიეთ! დაიცავით საკუთარი თავი და ახლობლები
13:02 / 02-06-2017
სპეციალისტები ირწმუნებიან, რომ ხარისხიანი და ნატურალური მარწყვის არჩევა რთულია. პირველი მარწყვი, განსაკუთრებით, სათბურის, არცთუ ისე სასარგებლოა. თუმცა, სასარგებლო ნივთიერებები მცირე დოზებით მასში მაინც არის. მწიფე და სასარგებლო მარწყვის ასარჩევად, იხელმძღვანელეთ ამ რჩევებით.
გამოკითხვა
რომელ მომსახურებას იყენებთ ყველაზე ხშირად ფასდაკლების საიტებზე?
არქივის კალენდარი