მწვადების შეწვის სეზონი უკვე მოვიდა. უმრავლესობა ადამიანებისა, ხორცს არასწორად ჭრის. გთავაზობთ გამოცდილი ყასბის რჩევებს:
შეცდომა პირველი: არ გახერხოთ!
ყველაზე გავრცელებული შეცდომაა, როდესაც დანით ცდილობენ ხორცის გახერხვას და არა დაჭრას. ხორცი დაჭერით მოკლე მოძრაობებით, წინ და უკან.
შეცდომა მეორე: არ დააწვეთ!
დაწოლით შეგიძლიათ გადაჭრათ დენის კაბელი, მაგრამ არა ხორცი! შეუწყვეტელი მოძრაობებით გაჭერით ხორცი, დანას ნუ დაატანთ ძალას.
შეცდომა მესამე: ბლაგვი დანა
ეს საკმაოდ საშიში შეცდომაა. შეიძლება ხელი გაიჭრათ. დანა აუცილებლად კარგად უნდა იყოს გალესილი.