პიცა სოსისითა და პარმეზანით - მარტივი და ძალიან გემრიელი
პიცა სოსისითა და პარმეზანით - მარტივი და ძალიან გემრიელი
პარმეზანის ნაცვლად შეგვიძლია სხვა მაგარი ტიპის ყველიც გამოვიყენოთ.
საჭირო მასალა

ცომი


ფქვილი – 500 გრ
საფუარი – 4 ჩ.კ.
თბილი წყალი – 200 მლ
მარილი – 1/2 ჩ.კ.
შაქარი – 1 ჩ.კ.

ტოპინგი

3 ს.კ. პამიდვრის პიურე
2 ს.კ. ზეითუნის ზეთი
3 ცალი თხლად დაჭრილი პამიდორი
6 ცალი რძიანი სოსისი
4 ცალი რკალებად დაჭრილი ტკბილი წიწაკა
3 ს.კ. ნადუღი
200 გრ გახეხილი პარმეზანი
2-3 ს.კ. წვრილად დაჭრილი რეჰანი
მარილი
წიწაკა

მომზადება

საფუარი გავხსნათ თბილ წყალში, შევურიოთ მარილი, შაქარი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. მოზელილი ცომი გადავიტანოთ თასში, შევფუთოთ და დავდგათ თბილ ადგილას ამოსასვლელად. როდესაც ცომი ამოვა, ოდნავ ზეთიანი
You must have Flash Player installed in order to see this player.
ხელით ისევ ჩავზილოთ და კვლავ შევფუთოთ.

ხელმეორედ ამოსვლის შემდეგ ცომი გადავიტანოთ ფქვილმოყრილ ზედაპირზე, გავყოთ ოთხ თანაბარ ნაწილად. თითოეული გუნდა გავაბრტყელოთ და გადავიტანოთ ოდნავ ზეთმოსხმულ საცხობ ფორმაში. წავუსვათ ზეითუნის ზეთი და პამიდვრის პიურე. ზედ დავაწყოთ პამიდორი, დაჭრილი სოსისი, ტკბილი წიწაკა და მოვაყაროთ ცოტა მარილი.

აქა-იქა მოვაყაროთ ნადუღი, შემდეგ დაჭრილი რეჰანი, ცხარე წიწაკა და ბოლოს გახეხილი პარმეზანი. პარმეზანის ნაცვლად შეგვიძლია სხვა მაგარი ტიპის ყველიც გამოვიყენოთ. პიცა შევდგათ გამოსაცხობად 250 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 20 წუთით.

კულინარიული ჟურნალი "გემრიელი"
(გამოდის თვის დასაწყისში)
კომენტარები (11)
სალომე
კაია მომეწონა
თეა
დედა რაღა გვეშველება ახლა პიცა თუ იტალიაში არ ვჭამე... ჩემს გამომცხვარცაც მშვენივრად მივირთმევ... იქეთ ვასწავლით ევროპას კულინარიას ჩემო კარგებო...
ნინა
ვაი ტქვენს პატრონს
გოდე
ვინც იტალიასჰია აქვს პიცა ნაცჰამი ამას პიცას არდაარქმევს
იტალია
პიცის ქვეყანა იტალიააა..იტალიურს არ გავს..რა ნადუხი და რა პარმიჯანო..მოცარელა (ყველია(პიცის..გუდის ყველიტ ხაჯაპურს აკეტებენ??ასეა ესეც.
ლალი
კარტული ხაჯაპური მირჯევნია იტალიურ პიცას
ინგა
ძალიან გემრიელი იქნება.
პიგვინი და ბეღურა
ეჰჰჰ სულ ამ 41-ის ბრალია რაა!მასალაც რომ აღარ იშოვება!! არც დაპირებული ფული,დენი და გაზია!!!!!
ირინა
მომეწონა:)
ნიცა
ნეტა საიდან მოვიტანო პიცის მასალა,გამხმარ პურზე ვარტ გადასული
გააკეთეთ კომენტარი
კომენტარი, რომელიც შეიცავს უხამსობას, დისკრედიტაციას, შეურაცხყოფას, ძალადობისკენ მოწოდებას,სიძულვილის ენას, კომერციული ხასიათის რეკლამას, წაიშლება საიტის ადმინისტრაციის მიერ.
ბავშვის ფიზიკური განვითარება
წონა დაბადებისას :
გრ
სიმაღლე დაბადებისას :
სმ
თავის გარშემოწერილობა დაბადებისას :
სმ
თვე
ვიდეო სიახლეები
ამ კატეგორიების სხვა სიახლეები
საოცარი შოკოლადის ტორტი 30 წუთში - ნამდვილი აფროდიზიაკი!
16:39 / 23-02-2017
ეს შოკოლადის ტორტი - მართლაც ცდუნებაა. რადგანაც შავი შოკოლადი - ძლიერი აფროდიზიაკი-პროდუქტია, ღირს დახარჯოთ რამდენიმე წუთი სამზარეულოში, რათა მოამზადოთ ეს უგემრიელესი დესერტი არა მხოლოდ თქვენთვის, არამედ თქვენი რჩეულისთვისაც!
”შოკოლადის ტალღები” - რუმინული ნამცხვარი, რომელიც ძალიან მარტივად და სწრაფად მზადდება
10:55 / 21-02-2017
რაღაც ტკბილი მოგინდათ, მაგრამ ბევრი დრო არ გაქვთ? გთავაზობთ ძალიან მარტივ რეცეპტს 5 ინგრედიენტით, რომელსაც სწრაფად მოამზადებთ.
10 ყველაზე მავნე პროდუქტების დუეტი
13:18 / 18-02-2017
სასურველია, ყველა დიასახლისმა იცოდეს, რომელი პროდუქტების შეთავსება არ შეიძლება, რათა მავნე საკვები არ მიიღოს.
გულის ფორმის ღვეზელები ფენოვანი ცომითა და უგემრიელესი გულსართით!
14:59 / 13-02-2017
ეს ლამაზი ღვეზელები ნამდვილად დაამშვენებს თქვენს სადღესასწაულო სუფრას, ხოლო მისი გემო თქვენი რჩეულის გულსაც საბოლოოდ მოიგებს.
რა უნდა ეწეროს ეტიკეტზე ნამდვილ "სგუშონკას" -მწარმოებლის რჩევები
16:08 / 07-02-2017
შესქელებული რძე ძალიან დიდი რაოდენობით არის წარმოდგენილი სავაჭრო დახლებზე.
რომელ კერძზე გიჟდებიან ზოდიაქოს ნიშნები? ცხარე, მჟავე, ტკბილი...
12:32 / 02-02-2017
ასტროლოგები დარწმუნებულები არიან, რომ ჩვენი გემოვნების მისწრაფებები ვარსკვლავებზეა დამოკიდებული.
რა დაავადებებს კურნავს თაფლი
16:27 / 01-02-2017
თაფლი ძველად მთავარ სამკურნალო საშუალებად ითვლებოდა.
გაღვივებული წიწიბურა ვიტამინების საბადოა
11:45 / 28-01-2017
წიწიბურას ბურღულეულის დედოფალს ეძახიან. მდიდარია ვიტამინებითა და მინერალებით.
#CHEFმარკეტერი- ყველაზე გემრიელი კონკურსი მარკეტერებისთვის
18:26 / 26-01-2017
ჟურნალი „გემრიელია“ 2012 წლიდან ყველა დიასახლისისთვის საყვარელი ჟურნალია.
ნამდვილი ნეტარება: ჰავაიური ფუნთუშა საკუთარი ხელით!
14:30 / 24-01-2017
ფუმფულა, არომატული და ნოყიერი ჰავაიური ფუნთუშები განსაკუთრებით გემრიელია ჩაისთან, ოჯახის წევრებთან და მეგობრებთან ერთად ზამთრის ცივი საღამოების დროს.
გამოკითხვა
რომელ მომსახურებას იყენებთ ყველაზე ხშირად ფასდაკლების საიტებზე?
არქივის კალენდარი