თევზი ქინძმარში - ტრადიციული კერძის გემრიელი რეცეპტი
თევზი ქინძმარში - ტრადიციული კერძის გემრიელი რეცეპტი
გთავაზობთ ამ ტრადიციული ქართული კერძის მარტივ და გემრიელ რეცეპტს
ინგრედიენტები:

თევზი - 500 გრ
ხახვი - 1
ბაჰარი (სურნელოვანი პილპილი) - 2-3 მარცვალი
შავი პილპილი - 2-3 მარცვალი
დაფნა - 2 ფოთოლი
მარილი - 1 ს.კ.
ძმარი - 70 მლ
ნივრის კბილი - 2
ქინძი - 1 კონა
წითელი წიწაკა - გემოვნებით

მომზადება იხილეთ სრულად: gemrielia.ge
კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
ამ კატეგორიების სხვა სიახლეები
შოკოლადის ტორტი მსხლით
14:19 / 24-10-2014
ტორტი შეინახეთ მაცივარში რამდენიმე საათი (უმჯობესია, ერთი ღამით). მორთეთ სურვილის მიხედვით.
შემწვარი გოჭი სადღესასწაულოდ
13:59 / 23-10-2014
თუ ყველაფერს სწორად გააკეთებთ, გოჭის კანი გამოვა საოცრად გემრიელი, პრიალა და კრატუნა.
ზოდიაქოს გურმანები - TOP-სამი ყველაზე ღორმუცელა ზოდიაქოს ნიშანი
11:30 / 22-10-2014
ასტროლოგებმა ოდითგანვე დაადგინეს დაბადების თარიღსა და ადამიანის გემოვნებას შორის გარკვეული ჯაჭვის კვალი. როგორც აღმოჩნდა, ჩვენში არსებულ კულინარიულ ნიჭს და გასტრონომიულ მიდრეკილებებს, არც მეტი, არც ნაკლები, მთვარისა და ვენერას გავლენა განაპირობებს.
უმარტივესი რეცეპტით მომზადებული ხაჭო დღეგრძელობისთვის
13:06 / 17-10-2014
ეს არის დაპრესილი ხაჭო და ის მზადდება რძისა და ლიმონისგან. მას მთელი რიგი სამკურნალო თვისება აქვს: აუმჯობესებს მეხსიერებას, ამაგრებს გულის კუნთს, ძვლებსა და სახსრებს, აუმჯობესებს ორგანიზმის საერთო მდგომარეობას, ასევე, შველის ნერვულ აშლილობასა და დეპრესიას.
უგემრიელესი ნაზუქი ბებიის რეცეპტით
10:15 / 17-10-2014
ყველაზე გემრიელი თონეში გამომცხვარი ნაზუქია, მაგრამ მისი გამოცხობა ღუმელშიც შეიძლება.
სოკოს წვნიანი გუფთებით
12:40 / 16-10-2014
მზა სუპს დაამატეთ დაჭრილი მწვანილი, მარილი და პილპილი.
ბლინები, რომლებიც პირში დნება
15:54 / 15-10-2014
თბილ-თბილ ბლინებს გულში ჩაუდეთ რაც გნებავთ - ხაჭო, არაჟანი, კრემი, ლიმონის კრემი, ხილი, ჯემი, თაფლი და ა.შ
ასტრო-გასტრონომია, ანუ როგორ გავუმასპინძლდეთ სტუმრებს ზოდიაქოს ნიშნის მიხედვით
09:38 / 13-10-2014
ნებისმიერ ჩვენგანს გააჩნია მხოლოდ მისთვის დამახასიათებელი მიდრეკილებები და მოთხოვნები კვების საკითხში.
მალფუჭებადი პროდუქტების მაცივარში შენახვის ვადები (ინფოგრაფიკა)
16:22 / 10-10-2014
მიუხედავად იმისა, რომ პროდუქტებს, მზა საჭმელებს მაცივარში ვინახავთ, მათ მაინც აქვთ შენახვის გარკვეული დრო.
ფაფუკი და გემრიელი ფუნთუშები
11:52 / 09-10-2014
მზა ფუნთუშები გადაიტანეთ ხელსახოცზე, შემდეგ მოაფრქვიეთ შაქრის პუდრა. მიირთვით თბილ-თბილი.
არქივის კალენდარი