თევზი ქინძმარში - ტრადიციული კერძის გემრიელი რეცეპტი
თევზი ქინძმარში - ტრადიციული კერძის გემრიელი რეცეპტი
გთავაზობთ ამ ტრადიციული ქართული კერძის მარტივ და გემრიელ რეცეპტს
ინგრედიენტები:

თევზი - 500 გრ
ხახვი - 1
ბაჰარი (სურნელოვანი პილპილი) - 2-3 მარცვალი
შავი პილპილი - 2-3 მარცვალი
დაფნა - 2 ფოთოლი
მარილი - 1 ს.კ.
ძმარი - 70 მლ
ნივრის კბილი - 2
ქინძი - 1 კონა
წითელი წიწაკა - გემოვნებით

მომზადება იხილეთ სრულად: gemrielia.ge
კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
ამ კატეგორიების სხვა სიახლეები
ღორის კუპატი ხახვსა და ღვინოში
16:19 / 20-11-2014
მიირთვით კარტოფილთან ან ბოსტნეულთან ერთად.
ვაშლის ტარტი - სეზონის კლასიკა
13:57 / 18-11-2014
შედგით ღუმელში 180 გრადუსზე, 30-40 წუთით.
ნუგატინი - ჩვენი გოზინაყის "ბიძაშვილი"
15:46 / 17-11-2014
გადაიტანეთ ღუმელში, 200 გრადუსზე 5 წუთის განმავლობაში. გამოიღეთ, გააცივეთ და დაჭერით.
კარაქის კრემი ტორტებისა და ქაფქეიქების მოსართავად
16:54 / 15-11-2014
ასე მომზადებული კრემი გემრიელია და უსაფრთხო
წითელი კომბოსტოს მწნილი
12:02 / 14-11-2014
დადგით სამი დღე ოთახის ტემპერატურაზე. ამ დროის შემდეგ მწნილი მზადაა
ვაშლიანი ფუნთუშები ხაჭოს ცომით
11:44 / 13-11-2014
გადაიტანეთ ღუმელის ტაფაზე, ზემოდან გადაუსვით კვერცხის გულისა და რძის ნარევი, გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე 25 წუთი
გააკეთეთ შესქელებული რძე სახლის პირობებში
16:15 / 12-11-2014
გაციების შემდეგ მასა სქელი და ბლანტი გახდება.
უგემრიელესი შოკოლადის კრემი "ნუთელა"
14:34 / 11-11-2014
კრემი მინის ქილაში გადაიტანეთ და მაცივარში შეინახეთ
ადვილად მოსამზადებელი ღვეზელი ლავაშით
17:14 / 10-11-2014
რაც უფრო ფუმფულა ღვეზელის გამოცხობა გსურთ, მეტი ლავაში (და შესაბამისად, დანარჩენი ინგრედიენტები) დაგჭირდებათ.
სქემა-ინფოგრაფიკა: როგორ მოვხარშოთ მარცვლეული ისე, რომ ფანტია გამოვიდეს
11:47 / 10-11-2014
ბევრ გამოცდილ დიასახლისსაც კი პრობლემა აქვს მარცვლეულის მოხარშვის დროს. რა პროპორციებით და რამდენი წუთი უნდა ვხარშოთ სხვადასხვა მარცვლეული, რათა გარნირი ფანტია გამოგვივიდეს?
არქივის კალენდარი
ორ სა ოთ ხუ პა შა კვ
2728293031 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30