შეგვიძლია ნებისმიერი ხილი გამოვიყენოთ სეზონის და სურვილის მიხედვით
ინგრედიენტები:
არაჟანი 500 გ
შაქარი 100 გ
ჟელატინი 2 ს.კ
მზა ბისკვიტი ან "პეჩენია" 300 გ
ხილის მიქსი (მარწყვი, ყურძენი, მოცხარი, მოცვი, ბანანი)
ჟელატინს დავასხათ წყალი და დავდგათ 20-30 წუთი გასაფუებლად, შემდეგ დაბალ ცეცხლზე გავადნოთ. არაჟანს დავამატოთ შაქარი და ავთქვიფოთ. ხილი დავჭრათ, თუ საჭიროა. დავჭრათ ბისკვიტიც.
მომზადება იხილეთ სრულად: gemrielia.ge