მადისაღმძვრელად დაბრაწული ღორის ბარკალი. ამ კერძის მომზადება შეიძლება საქონლის ან ბატკნის ხორცითაც.
ამ შემთხვევაში, თეთრი ღვინო წითლით ჩაანაცვლეთ.
ინგრედიენტები:
ღორის ბარკალი ან კანჭი - 1.5 კგ
თეთრი ღვინო - 300-400 მლ
როზმარინი - 2 ტოტი
მარილი და პილპილი
დაფნის ფოთოლი - 2, დაფშვნილი
ნიორი - 4 კბილი
კომშის მურაბის წვენი - 3 ს.კ.
მდოგვი - 1 ს.კ.
ზეთი - 1 ს.კ.
მომზადება იხილეთ სრულად: gemrielia.ge