შოკოლადის წასმამდე ნამცხვარი გადაიტანეთ შესაბამისი ზომის თეფშზე. კვლავ შეაბრუნეთ მაცივარში რამდენიმე საათი.
ინგრედიენტები:
შოკოლადი - 150 გრ
კარაქი - 2 ს.კ.
ფხვიერი ნამცხვარი ("პეჩენია") - 400 გრ
ნაღები 35% - 500 გრ
ვანილის პუდინგი
რძე - 3.5 ჭიქა
შაქარი - 1/3 ჭიქა +1/4 ჭიქა
სახამებელი - 1/4 ჭიქა
კვერცხი - 2
კვერცხის გული - 1
ვანილი - 2 პაკეტი
კარაქი - 2 ს.კ.
მომზადება იხილეთ სრულად: gemrielia.ge