"ამ რეცეპტით პასქა გამოდის მძიმე და ნოტიო, როგორიც უნდა იყოს ნამდვილი პასქა" - ანა კოსტავას რჩევით - Marao

"ამ რეცეპტით პასქა გამოდის მძიმე და ნოტიო, როგორიც უნდა იყოს ნამდვილი პასქა" - ანა კოსტავას რჩევით

2016-04-25 11:31:10+04:00

"ეს არის ჩემი მეგობრის, თამრიკო კიკაბიძის ცნობილი რეცეპტი. ყოველ წელს ამ არაჩვეულებრივი რეცეპტით ვაკეთებ პასქებს და ძალიან გემრიელი გამოდის" - წერს ცნობილი კულინარი ანა კოსტავა და რეცეპტს გვიზიარებს.

დაგჭირდებათ:

10 კვერცხი

1. 200 შაქარი

3 კგ ფქვილი

მშრალი საფუარი დიდი შეკვრის ნახევარზე ცოტა მეტი

1 ლიტრი რძე

250 გრამი მარგარინი

250 გრამი კარაქი

1 ჭიქა ზეთი

300 გრამი შავი ქიშმიში, ცუკატები სურვილის მიხედვით

იხილეთ მომზადება