პირველი დღე: საუზმე შავი ყავა ან ჩაი შაქრის შემცვლელით. ნახევარი გრეიპფრუტი. ტოსტი 1 კოვზი არაქისის კარაქით.
სადილი
1 ქილა თინუსის კონსერვი (საკუთარ წვენში), ტოსტი, შავი ყავა ან ჩაი შაქრის შემცვლელით.
ვახშამი
100 გ მოხარშული ქათამი. ნახევარი ჭიქა მოხარშული ლობიო. ნახევარი ჭიქა გახეხილი უმი სტაფილო. ნახევარი ჭიქა 12 %-იანი არაჟანი.
მეორე დღე:
საუზმე:
შავი ყავა ან ჩაი შაქრის შემცვლელით. 1 მოხარშული კვერცხი, ნახევარი ბანანი. 1 ცალი ტოსტი.
სადილი: 1 ჭიქა უცხიმო ხაჭო (სასურველია 4 % ცხიმიანობის შემცველი) ან თინუსი საკუთარ წვენში. 8 ცალი ხრაშუნა პური.
ვახშამი: 200 გ მოხარშული ძროხის ხორცი. 1 ჭიქა მოხარშული ბროკოლი, ნახევარი ჭიქა გახეხილი სტაფილო, ნახევარი ბანანი და საშუალო ზომის ჭიქა 12 %-იანი არაჟანი.
მესამე დღე:
საუზმე:
შავი ყავა ან ჩაი შაქრის შემცვლელით, ხრაშუნა პური. 30 გ. ყველი, 1 ცალი ვაშლი;
სადილი: შავი ყავა ან ჩაი შაქრის შემცვლელით, 1 ცალი მოხარშული კვერცხი, 1 ცალი ტოსტის პური;
ვახშამი: 1 ქილა თინუსის კონსერვი (საკუთარ წვენში), 1/2 ჭიქა გახეხილი სტაფილო, 1 ჭიქა მოხარშული ყვავილოვანი კომბოსტო. ნესვის ნაჭერი ან 1 ცალი ვაშლი. 1 ჭიქა 12 %-იანი არაჟანი.
თათია ბეჟიტაშვილი
ჟურნალი "და ქალი"
ოქტომბრის ნომერი