სინთეტიკური ანტიბიოტიკებისგან გავსხვავებით ამ საშუალებას გვერდითი ეფექტები არ ახასიათებს და არ აზიანებს ნაწლავებსა და საჭმლის მომნელებელ სისტემას, რაც იმას ნიშნავს, რომ ის აბსოლუტურად უსაფრთხოა ჯანმრთელობისთვის.
კურკუმას, რომელიც შემოთავაზებული რეცეპტის ერთ-ერთი ინგრედიენტია, უამრავი სამკურნალო თვისება აქვს. მათ შორის ანტიკანცეროგენული და ანთების საწინააღმდეგო.
თაფლისა და კურკუმის ნაზავი აუმჯობესებს საჭმლის მონელების პროცესს და ზრდის სასარგებლო ბაქტერიების რაოდენობას ნაწლავებში.
ინგრედიენტები:
100 გრამი თაფლი.
1 სადილის კოვზი დაფქული კურკუმა.
მომზადების წესი