კულინარია
Image
1. კოქტეილი "ყავა და ჰალვა"- ინგრედიენტები (2 პერსონისთვის): 50 გრამი არაქისის ჰალვა; 100 მლ ნაღები; 125 მლ ესპრესო; 4 ჩაის კოვზი ნეკერჩხლის ვაჟინი. დაწვრილებით
Image
კროკ-მადამი — მარტივი და გემრიელი ფრანგული საუზმეა. დაწვრილებით
Image
კარტოფილი უნდა იყოს წინასწარ მოხარშული ან თუნდაც შემწვარი. მაგალითად, თუ წინა სადილიდან შემწვარი კარტოფილი დაგრჩათ, გამოიყენეთ ამ კერძში. დაწვრილებით
Image
ყველის შესანახად წათხი თითქმის ყველა ოჯახში მზადდება. დიასახლისები ყოველთვის ყურადღებით ინიშნავენ კარგი წათხის რეცეპტებს, რადგან შენახვისას ყველს გემოს შეცვლა ახასიათებს. კარგი წათხი კი ამ უსიამოვნებას აგარიდებთ თავიდან. დაწვრილებით
Image
პიცა, რომელიც იტალიურ ტრადიციულ კერძად მიიჩნევა, პირველად იტალიაში სულაც არ მოუმზადებიათ. დაწვრილებით
Image
თევზი სასარგებლო და გემრიელი საკვებია. მისი მომზადება ბევრ დიასახლისს არ უყვარს. თუნდაც, სუნის ან გასუფთავების გამო. დაწვრილებით
Image
ამჟავებული რძის სუნი დილით კაპუჩინოსა და ფაფის გარეშე გვტოვებს, მაგრამ ნუ იჩქარებთ მის გადაღვრას. დაწვრილებით
Image
ალოე ვერა განსაკუთრებული თვისებების მქონე მარადმწვანე მცენარეა. მისი სამშობლო აფრიკაა, თუმცა დღეს ის უამრავ რეგიონშია გავრცელებული. დაწვრილებით
Image
ყველაფერი ბევრად იმაზე მარტივადაა, ვიდრე თქვენ გგონიათ... დაწვრილებით
Image
დაგვეთანხმებით, კივის ბუსუსებიანი კანის დიდხანს ხელში ჭერა და მისი დანით გაფცქვნა სასიამოვნო პროცესი არ არის. დაწვრილებით
ვიდეო
Image
მიუხედავად იმისა, რომ დიასახლისები ირწმუნებიან, ოჯახს ერთი კვირის განმავლობაში ერთ ქვაბ "ოლივიეს" ვამყოფინებთო, ჩავხედოთ სიმართლეს თვალებში - ეს ჯანმრთელობისთვის საზიანოა. დაწვრილებით
Image
წვეულებები, კორპორატივები, საახალწლო სუფრები... მოამარაგეთ ორგანიზმი ამ პროდუქტებით, ღვიძლსა და თირკმელებზე დატვირთვის შესამსუბუქებლად! დაწვრილებით
Image
26­ დეკემბრის ღამეს "პიატოში" ის უნდა მომხდარიყო, რაც მანამდე არავის ენახა. დაწვრილებით
Image
ბრაზილია - ხორცის მოყვარულებისთვის ნამდვილი სამოთხეა! აქ უყვართ და იციან, როგორ მოამზადოთ ხორცი: ხარშავენ, წვავენ, თუშავენ და ასე შემდეგ... დაწვრილებით
Image
მომღერალ მაკა ზამბახიძის "შუ" თბილისში დიდი პოპულარობით სარგებლობს. გთავაზობთ ნამცხვრის მომზადების რეცეპტს, რომელიც მაკამ ჟურნალ „სარკეს“ გაანდო. დაწვრილებით
Image
მალე ახალი წელია. წარმოგიდგენთ კრეატიულ იდეებს, თუ როგორ გააფორმოთ კერძები საახალწლო სუფრაზე. დაწვრილებით
Image
დროის უდიდეს ნაწილს ჩვენ საახალწლო კერძების მომზადებაში ვხარჯავთ, მაგრამ მაგიდის ლამაზად გაფორმებას ხშირად ყურადღებას აღარ ვაქცევთ. ალბათ, გსმენიათ გამოთქმა: „ახალ წელს როგორც შეხვდები, მთელ წელიწადს ისე გაატარებო“ - ეს მართალია! დაწვრილებით
Image
სულ ცოტაც და, ყვითელი ძაღლის წელიწადი შემობრძანდება. სადღესასწაულო განწყობა უკვე დაეტყო ქუჩებს და მაღაზიების ვიტრინებს. წინასაახალწლო ფუსფუსი თითქმის ყველა ოჯახში დაიწყო. დაწვრილებით
Image
შოკოლადის ძეხვი ბევრი ადამიანის საყვარელი ნუგბარია. გთავაზობთ განსხვავებულ ვარიანტს. დაწვრილებით
Image
ცეცხლის ალი წითელი ბულგარული წიწაკაა. ბოლოს სალათა მოვრთოთ ბროწეულის მარცვლებით დაწვრილებით
გამოკითხვა
რომელ მომსახურებას იყენებთ ყველაზე ხშირად ფასდაკლების საიტებზე?
არქივის კალენდარი