სოფია მარგველაშვილი ჩვენი ერთგული მკითხველია და ხშირად გვიგზავნის საკუთარი შედევრი კერძების ფოტოებს.
იმის გამო, რომ კერძები საოცრად მადიანად გამოიყურებოდა, ვთხოვეთ, ჩვენთვისაც გაეზიარებინა რეცეპტები... ამჯერად გთავაზობთ ბურვაკის ღია ცეცხლზე მომზადების წესს.
ინგრედიენტები:
ბურვაკის ბარკალი ან ღორის ხორცის რბილი ნაჭერი თხლად აჭრილი თავის კანიანად
ხახვი 2 თავი
ნიორი, უკეთესი იქნება ახალი, 1 თავი
როზმარინი 1 ს/კ
კამის თესლი 1 ს/კ
პილპილი 1 ჩ/კ
მარილი გემოვნებით
ზეთი შესაწვავად გაგრძელება