რას ვჭამთ? როგორ უნდა გავარჩიოთ ნატურალური პროდუქტი მავნესგან
რას ვჭამთ? როგორ უნდა გავარჩიოთ ნატურალური პროდუქტი მავნესგან
1 / 7
Next
როგორ გავიგოთ, რომელი პროდუქტი უნდა ვიყიდოთ?.. ხშირად წარწერა "ნატურალური", "ორგანული" ხარისხის მაჩვენებლად არ ითვლება. გაითვალისწინეთ პროდუქტების ამორჩევის რამდენიმე რჩევა:
1. ხორცის ნაწარმი
качественные продукты питания фото
სოსისი და ძეხვი ყველაზე პოპულარული ხორცის პროდუქტია, რომელიც ყველაზე ხშირადაა გაჯერებული სხვადასხვა დანამატით. ერთ-ერთი ასეთია კარაგინანი - ის თირკმლების დაავადებას იწვევს. მას იყენებენ, რათა პროდუქტს ტენიანობა შეუნარჩუნონ. ანუ, იმისათვის, რომ წყლით იყოს გაჟღენთილი და მეტს იწონიდეს. მას ხშირად ვაკუუმის შეფუთვაში იყენებენ. კარაგინანის შესამოწმებლად ნაწარმს ხელი უნდა მოუჭიროთ. თუ სითხე გამოვიდა, ფასის ნახევარი წყალში უნდა გადაიხადოთ.
მეორე მნიშვნელოვანი ფაქტორია ფერი - ნატურალური სოსისი და ძეხვი მოვარდისფრო-ნაცრისფერი უნდა იყოს და არა მკვეთრი წითელი ან ბორდოსფერი.
1 / 7
Next
კომენტარები (0)
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
ბავშვის ფიზიკური განვითარება
წონა დაბადებისას :
გრ
სიმაღლე დაბადებისას :
სმ
თავის გარშემოწერილობა დაბადებისას :
სმ
თვე
მსგავსი სიახლეები
11:30 / 08-08-2017
არსებობს ასეთი გამონათქვამი: "თუ ყველს ბევრი ხვრელი აქვს, ის გემრიელი იქნება. თუ მხოლოდ ერთი აქვს, ის გემრიელი გუშინ იყო" .
11:32 / 13-07-2017
კულინარია რთული სფეროა. ზოგს კარტოფილის შეწვა ეძნელება, ზოგიც სამზარეულოში შედევრებს ქმნის. დღეს გავარკვევთ, როგორი კულინარები არიან ზოდიაქოს ნიშნები...
15:36 / 06-06-2017
თუ ოდესღაც ბანანები იყიდეთ და დაგავიწყდათ, გაშავებულის ჭამა კი არ გსურთ, ნუ იჩქარებთ გადამწიფებული ბანანის გადაყრას.
13:35 / 21-05-2017
ყველა პროდუქტს აქვს შენახვის ვადა. მაინც რა ვადით უნდა შევინახოთ ისინი მაცივარში?
14:19 / 19-05-2017
მარილის გამოყენებას თავისი ნიუანსები აქვს და ისინი ზოგჯერ გამოცდილმა კულინარებმაც არ იციან.
13:41 / 15-05-2017
”ხუჭუჭა კომბოსტო”, იგივე კომბოსტო ”კალე” ძალიან უხდება ასეთ კერძებს. შეგიძლიათ ექსპერიმენტი ჩაატაროთ ინგრედიენტებთან.
16:03 / 20-04-2017
ნუ იჩქარებთ ბოსტნეულის ნარჩენების გადაყრას, მათ გამოზრდას ოჯახის პირობებშიც შეძლებთ.
15:05 / 03-04-2017
სპეციალისტების რჩევით, უნდა მიირთვათ ნიახურის ღეროები, რადგან ყველაზე მეტი სასარგებლო ნივთიერება სწორედ მასშია.
14:37 / 03-04-2017
მიუხედავად იმისა, რომ ეს პროდუქტები სასარგებლოა ჯანმრთელობისთვის, მათი სხვადასხვა დროს მიღება შესაძლოა ჯანმრთელობაზე უარყოფითად აისახოს.
13:02 / 01-04-2017
ბულგარელი გენეტიკოსი, პროფესორი ქრისტო მემერსკი 63 ქვეყნის 200 უნივერსიტეტში კიხულობს ლექციებს მისი აზრით, სიბერე ეს დაავადებაა.
ვიდეო სიახლეები
ამ კატეგორიების სხვა სიახლეები
რატომ უნდა ვჭამოთ ძვლის ბულიონი - მოერიდეთ ჰორმონებსა და ანტიბიოტიკებს
16:59 / 14-08-2017
ძვლის ბულიონი ამაღლებს იმუნიტეტს, იცავს ნაწლავებს სხვადასხვა პრობლემისაგან, ებრძვის ალერგიას და საკვების აუთვისებლობას.
როგორ შევინახოთ სანთლის მეშვეობით საზამთრო ცოცხლად ახალ წლამდე
13:00 / 14-08-2017
ალბათ, ცოტა ადამიანი თუ მოიძებნება, ვისაც საზამთრო არ უყვარს. ზოგიერთ აღმოსავლურ ქვეყანაში იმდენად უყვართ ეს ხილი, რომ საშობაოდაც ინახავენ.
კიკეთში აღმოჩენილი უცნაური გემო - მარიკა დარჩიას ბლოგი
14:45 / 11-08-2017
მიყვარს ზაფხული... ჩემი ახლანდელი ზაფხულები განსაკუთრებულად კარგია, მაგრამ ცოტა არეული... არეული რატომ?.. და აი, რატომ...
არადა, როგორ მინდოდა რაიმე გემრიელი! 10 შემთხვევა, როცა ადამიანებმა ვერ გამოიცნეს საჭმელი
11:30 / 08-08-2017
არსებობს ასეთი გამონათქვამი: "თუ ყველს ბევრი ხვრელი აქვს, ის გემრიელი იქნება. თუ მხოლოდ ერთი აქვს, ის გემრიელი გუშინ იყო" .
რომელი ქვაბი უფრო გამძლეა და პრაქტიკული - წარმოგიდგენთ 6 სახის ქვაბის ღირსებებს და ნაკლოვანებებს
17:35 / 01-08-2017
ხარისხიანი ქვაბის გარეშე ჯანსაღი კერძი ვერ მომზადდება. თანამედროვე მწარმოებლები ქვაბების ფართო ასორტიმენტს გვთავაზობენ - ყველაზე უარესიდან საუკეთესომდე. მთავარია, ვიცოდეთ, რომელი მასალისგან დამზადებული ქვაბია უფრო უსაფრთხო და პრაქტიკული.
ახალი, სწრაფი და გემრიელი რეცეპტები შენთვის და მისთვის: როცა გინდა, საყვარელ ადამიანებს ასიამოვნო
12:10 / 10-07-2017
მამაკაცებს გამორჩეულად უყვართ სოსისები, სარდელები, შაშხი, შებოლილი ძეხვეული და მათგან მომზადებული გემრიელი კერძები.
როგორ გავაქროთ თევზისა და ხახვის სუნი (+ 20 რჩევა ბებოს სკივრიდან)
12:11 / 07-07-2017
1. ქილაში ფენა-ფენად ჩააწყვეთ ვარდის, შროშანის ან სხვა სურნელოვანი ყვავილის ფურცლები, ზემოდან მოაყარეთ წმინდად დაფქული მარილი, კვლავ ჩააწყვეთ ფურცლების ფენა და ისევ მოაყარეთ მარილი.
რა ვჭამოთ ზაფხულში და რით ჩავანაცვლოთ ცხელი, ხორციანი სადილები
13:04 / 05-07-2017
ზაფხული უკვე აქტიურ ფაზაში შევიდა. ახლა ის დროა, როცა მხოლოდ დასვენება, აუზში ნებივრობა და გამაგრილებელი სასმელები გინდება, რადგან სიცხეში არც უწინდებური მადა გაქვს და აღარც საჭმელების კეთების უნარი შეგწევს.
საზამთროს სიმწიფის განსაზღვრა უკვე მობილურითაცაა შესაძლებელი
13:39 / 30-06-2017
იმისათვის, რომ საზამთროს ყიდვა ლატარიის თამაშს არ დავამსგავსოთ, იღბალს არ მივენდოთ და არჩევანში არ შევცდეთ, საჭიროა რამოდენიმე მარტივი ხრიკის შესწავლა, რომელიც დაგეხმარებათ გემრიელი, ნატურალური და საღი საზამთროს შერჩევაში.
მარწყვი მალე ფუჭდება... ექსპერტი ფერმერი გვირჩევს, როგორ შევინახოთ ის 1 კვირა!
12:21 / 27-06-2017
მარწყვი უამრავ სასარგებლო ვიტამინსა და მიკროელემენტს შეიცავს. აუმჯობესებს იმუნიტეტს, სასარგებლოა გულ-სისხლძარღვოვანი სისტემისთვის.
გამოკითხვა
რომელ მომსახურებას იყენებთ ყველაზე ხშირად ფასდაკლების საიტებზე?
არქივის კალენდარი
ორ სა ოთ ხუ პა შა კვ
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31