პრიალა მხარე თუ გლუვი? რომელ მხარეს უნდა დავაწყოთ პროდუქტი?
ალუმინის ფურცელი "ფოლგა" – სამზარეულოში ერთ-ერთი მთავარი დამხმარეა. მასში ვაცხობთ, ვახვევთ ბუტერბროდებს, ვინახავთ ყველს და ა.შ. მისი გამოყენების შესაძლებლობები ამოუწურავია!
ყველამ იცის, რომ მას ორი მხარე აქვს: პრიალა და გლუვი. ალბათ, ბევრჯერ გაგიფიქრებიათ, თუ რომელი მხარეა სწორი, რომელ მხარეზე უნდა დავაწყოთ პროდუქტი...
სინამდვილეში, "ფოლგის" მხარეს არ აქვს მნიშვნელობა. ფოლგის წარმოების ექსპერტები ამაში დარწმუნებულები არიან.
"მხარეს არ აქვს მნიშვნელობა - ორივე მხარე ასრულებს თავის დანიშნულებას ერთნაირად, ცხობის დროსაც, მაცივარში პროდუქტების შენახვის დროსაც და გასაყინადაც".
- აბა, რატომაა გარეგნული სხვაობა?
- გარეგნული სხვაობა განპირობებულია წარმოების პროცესით. ის მხარე, რომელიც ეხება დანადგარის რკინის გორგოლაჭებს, ხდება პრიალა" - გვიხსნიან ექსპერტები.
წყარო: today.com