ვირუსებისა და გაცივების პერიოდი უპრობლემოდ რომ გადაიტანოთ, იმუნიტეტი უნდა აიმაღლოთ. ამისათვის კი სასარგებლო პროდუქტებით უნდა გაამდიდროთ რაციონი.
ამასთანავე, შემოდგომაზე ყოველდღიურად უნდა მიიღოთ 100 გრამი ცილა და 30 გრამი ცხიმი. ეს უკანასკნელი ზიანს არ მიაყენებს თქვენს ფიგურას. ზეთი შეგიძლიათ სალათებს მოასხათ.
იმუნიტეტის ასამაღლებელი პროდუქტები
1. მზესუმზირა, თხილი;
2. პარკოსნები;
3. წიწიბურა;
4. უცხიმო ხორცი;
5. თევზი;
6. ჭვავის პური;
7. ხახვი;
8. სტაფილო;
9. კომბოსტო;
10. ჭარხალი;
11. გოგრა;
12. ვაშლი;
13. ბანანი;
14. ლეღვი;
15. კურაგა;
16. ქიშმიში;
17. ქლიავი და ქლიავის ჩირი;
18. მდოგვი;
19. ჯანჯაფილი;
20. პირშუშხა.