სვამთ ბევრ წყალს, ითვლით კალორიებს, იცავთ ცილების და ნახშირწყლების ბალანსს, მაგრამ სასწორი ისევ ერთსა და იმავე ციფრებს აჩვენებს? სავარაუდოდ, მიზეზი ამ სიაშია!
1. ირჩევთ უგლუტეინო პროდუქციას
გაითვალისწინეთ, რომ უგლუტეინო პროდუქტში რაფინირებული შაქარი გამოიყენება. შედეგად, ბევრ კალორიას იღებთ.
2. ირჩევთ უცხიმო პროდუქტს
<div>აქაც იგივე თემაა. როდესაც მწარმოებლები ქმნიან უცხიმო პროდუქციას, ბევრად მეტ შაქარს ამატებენ მასში.3. იყენებთ შაქრის შემცვლელს
ის კი, თავის მხრივ, ცხიმს წარმოქმნის.
4. საუზმობთ ნახშირწყლების შემცველი პროდუქტებით
შვრიის ფანტელი, ფაფა, მარცვლეულის პური - ეს ყველაფერი გემრიელია, მაგრამ საუზმისთვის არ არის კარგი. საუზმე უნდა იყოს ცილოვანი.
5. ჭამთ ცოტას და ხშირად
თქვენი ორგანიზმი გამუდმებით დანაყრებულია და გავიწყდებათ, რა არის შიმშილის შეგრძნება. თქვენ ჭამთ მეტს, ვიდრე საჭიროა.
6. ჭამთ სოიოს
სვამთ სოიოს რძეს, იყენებთ ამ პროდუქტს ნებისმიერი ფორმით. სოიო შეიცავს ფიტოჰორმონებს, ესტროგენის ანალოგიას. შედეგად, ორგანიზმში გროვდება ცხიმი.</div>