მწიფე და გემრიელი საზამთროს არჩევა ადვილი არ არის, გარეგნულად ყველა უნაკლო ჩანს. როგორ უნდა ამოვიცნოთ ხარისხიანი და გემრიელი ნაყოფი?
გთავაზობთ 8 რჩევას, რომელიც ამაში დაგეხმარებათ.
1. ნაყოფი საშუალო ან დიდი ზომის შეარჩიეთ. პატარა საზამთრო იშვიათად არის სრულფასოვანი და გემრიელი.
2. მკვეთრი ხაზები უნდა ჰქონდეს.
3. ყუნწი - ხმელი. მწვანე ყუნწი უმწიფრობის ნიშანია. თუ ყუნწი მოჭრილია, ესე იგი, ამის დაფარვას ცდილობდნენ.
4. ხელის მოჭერისას ჭრაჭუნის და გაბზარვის ხმას უნდა გამოსცემდეს.
5. ხელის დატყაპუნებისას ყრუ ხმას უნდა გამოსცემდეს.
იხილეთ სრულად: mshoblebi.ge