ყველაზე გემრიელი თონეში გამომცხვარი ნაზუქია, მაგრამ მისი გამოცხობა ღუმელშიც შეიძლება.
გთავაზობთ რეცეპტს, რომელიც ორივე შემთხვევაში შეგიძლიათ გამოიყენოთ. ამ რეცეპტით საოცრად გემრიელი ნაზუქი ცხვება და არაფერი აქვს საერთო სურამში, გზის პირას გასაყიდად გამოტანილ სუროგატებთან.
ინგრედიენტები მოცემულია დიდი რაოდენობით, რადგან განკუთვნილია თონეში ცხობისთვის. ღუმელში გამოცხობის დროს გაანახევრეთ ან სულაც ოთხად გაყავით. ამ რაოდენობის ინგრედიენტებით თონეში 20 დიდი ნაზუქი ცხვება.
ინგრედიენტები:
ფქვილი - დაახლოებით 4 კგ
რძე - 3 ლ
შაქარი - 3 კგ
მიხაკი - 2 ჩ.კ. დაფქული
დარიჩინი - 2 ჩ.კ. დაფქული
ვანილი - 2-3 პაკეტი
მაწონი - 800 გრ
კვერცხი - 4 ცომში, 7 - ზემოდან გადასასმელად
საფუარი - 2-3 ს.კ.
ზეთი - 400 გრ
ქიშმიში
მომზადება იხილეთ სრულად: gemrielia.ge