მარცვლეულის ფაფა საუზმის ერთ-ერთი ყველაზე სასარგებლო ვარიანტია.
ფაფაში ცოტაა ცხიმი, ბევრია მინერალური ნივთიერება, უჯრედისი და ნახშირწყლები, რაც მას გახდომის მსურველებისთვისაც შესანიშნავ კერძად აქცევს. ჰარვარდის უნივერსიტეტის მეცნიერებმა დაამტკიცეს, რომ მარცვლოვანი კულტურების პროდუქტები სიცოცხლეს ახანგრძლივებს.
მთავარია, ფაფაში არ დავუმატოთ შაქარი. მაშინ ვიგრძნობთ ენერგეტიკული ბალანსისა და იმუნიტეტის შემანარჩუნებელი B1 ვიტამინის, მაგნიუმის, რკინის, მარგანეცის, თუთიის სასარგებლო თვისებებს. განაგრძეთ კითხვა